perjantai 1. toukokuuta 2015

Vappuinen kisastudio


 Vappuinen kisastudio suomi/usa lähti käymään ja simapa oli aikasta huonoa, niin oheistoiminnaksi keksin siman maustamiskokeilun....
Marlin perinteinen sima:
Aikalailla limonaadimainen, vetinen ja hieman sitruksinen.
Ei siis tule oikein sima mieleen.
Marli "sima" + dry vodka:
Vodka taittaa sopivasti limoonaadiuden pois ja muuttuu enemmänkin rypälemäisemmäksi.
Elikkä tuo happamuutta, mutta pieni siirappisuus tulee jälkeenpäin esille.

Jenkit heilutti verkkoa PRKL.......

 Marli "sima" + bacardi rommi:
Muuttuu hieman happamammaksi ja vetisemmäksi. Marja tulee esiin ja pikkuriikkisen taittu lopussa kookokseen.
Sokerisuus ja sitrus tulee kuitenkin esiin jälkimaussa.

HYVÄ SUOMI!!!!!!!

PRKL, suomi nyt pitäisi puolustaa!!!
 
Marli "sima" + jim beam bourbon-viski:
Täyteläisempi, mutta hieman vetinen. Ei niin sokerinen, vaan enemänkin siirappinen/fariinisokeri, sekä hieman rypäleinen.
Tammen maku, joka taittuu kaneliin.

Ei helveta suomi!!! Tästä ei tuu nyt mitään.....

Noniin se oli leijonilta sitten siinä.

Marli "sima" + hammer gin:
Todella hapan ja katajainen. Taittuu lopussa miedosti havusta rypäleeseen.
Pieni sokerisuus tosin jää huulille.

Noniin, saihan jenkit sen lopulta tyhjään verkkoon.

Marli "sima" + jallu ***:
Toffeinen ja hieman uuniomenainen. Hieman marjainen/hedelmäinen.

Lopputuloksena jenkit vei pelin........


Makutestissä mikää ei huonontanut marlia...
Omaan makuun:
1-Gin. (sima ei enään tosin oikein maistu).
2-Vodka. (perinteet kunnian).
3-Jallu. (kuin uusi juoma).
4-Viski. (ehkä toisella viskillä parempi).
5-Rommi. (jotenkin vaisuin).
Taikka ostaa vain kunnon simaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti