maanantai 1. kesäkuuta 2015

Napostelulautanen Pippurimakrillilla.


-Pippurimakrilli. Pippurisuus rikkoo makua kivasti ja herättää makupaletin eloon.
-Don bernardo manchego juusto. Espanjalainen lampaanmaidosta valmistettu juusto.
 Yllättävän kovaa ja runsaasti makua. suutuntumalta hieman rakeinen.
-Latva-artisokan sydämiä yrttiöljyssä. Tätähän löytyy siis valmiina kaupan hyllystä.
 Tästähän saa kivasti rasvaisuutta ja sopii mahtavasti juuston kylkeen.
-Paahdettua valkosipuliä. Yleensä tulee ostettua espanjalaista, kun kotimaiset ovat turhan pieniä
 Nämähän leikataan vain päältä auki ja pikkusen öljyä päälle.
 Sitten vain 125 asteiseen uuniin roheeksi tunniksi.
-Hunajameloni. Muutamat siivut tuomaan raikkautta.

Sitten vain olutta, taikka siideriä kylkeen ja mumsinmumsin.....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti