-1dl maitoa.
-1 paketti cheddar sulatejuustoa.
-Purkki tacokastiketta.
-Sipuli.
-Paprika.
-Lime.
-4 pulloa Coronaa, taikka Sollia.
-Noin 400 grammaa nachoja.
-400g paistijauhelihaa.
-1 pussi mustia Fregata oliiveja.
- 2 kpl jalopeenoja.
Hommahan aloitetaan leikkaamalla paprika suikaleiksi.
Sen jälkeen sipuli suikaleiksi.
Oliivit voi leikata kolmeen osaan
Paprikat ja sipulit pellille.
Pelti uuniin ja asteita 145ºC.
Tässä vaiheessa voi lohkoa limen.
Viimeiseksi leikataan jalopeno renkaiksi.
Pidä leikatessa "hännästä" kiinni, niin ei mehut tule sormia polttamaan.
Kattilaan 1 desi maitoa ja levy pienellä teholla lämpeämään.
Tacosoossi pannulle ja lämpöä perään.
Maidon lämmettyä revitää sulatejuustosta paloja ja sekoitetaan.
Revitään jauheliha soossin sekaan.
Annetaan ylimääräisten nesteiden haihtua.
Juustokastiketta pitää muistaa sekoitella ja lisätä juustoa sitä mukaan, kun edelliset on sulanut.
Valmis tacoliha....
Uunin voi sammuttaa.
Lasketaan kasvikset alle ja laitetaan nachot lämpeämään.
Lämpimät nashot lautaselle ja tehdään pieni monttu keskelle.
Monttuun lihat.
Kasvisperäiset tuotteet lihan ympärille.
Coronat auki ja limet pullonsuuhun.
Juustokastike levitetään annoksen päälle.
Sitten voidaankin vain NAUTTIA!!!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti