Tästä riittää 2-3:lle.
Tarvitaan:
-Tortilla 8:n paketti.
-Atrian vuolukana fajitas.
-Salsadippi. Santa marian salsa dip mediumina on kivän jäykkää.
-Tuore kaalikasviswokki kasvikset.
-Jalopeno siivu.
-Maustamaton tuorejuusto.
-Creme fraiche.
-Nachot.
Aloitetaan dipin valmistuksella.
Kipataan maustamaton tuorejuusto &
creme fraiche kippoon.
creme fraiche kippoon.
Otetaan jalapenoviipaleita ja leikataan niitä penemmäksi.
Lisätään jalapenot kippoon ja sekoitetaan.
Vinkkinä laita aluksi hieman jalapenoja ja maista, jolloin voi halutessaan lisätä.
Itsellä menee tuosta purkista n. 1/4 tai 1/3 osa.
Sitten 10-30 minuutiksi jääkaappiin maustumaan.
Sitten voikin aloittaa wrapit avaamalla tortillat.
Tämän jälkeen jaetaan tuore kaalikasviswokki kasvikset
tasaisesti 8:n tortillan kesken.
Sama tehdään salsadipin kanssa.
Vielä kerran sama vuolukanan kanssa.
Sitten taitellaan rullalle.
Otetaan dippi jääkaapista ja jaetaan annoskuppeihin.
Pistetään lautaselle.
Hieman lisää tulisuutta haluavalle voi laittaa jalapenoviipaleita dippiin.
Sitten vain nautitaan... Mums mums!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti