Aineksina:
3081g Pilsnermallasta.
6,5 g Suomen Hiivan tuorehiivaa.
6g Northern Brewer humalapellettejä.
Heinää kuurnanpohjallinen.
Mäski tehty 6 litraan vettä, joka lämmitetty 70 asteiseksi,
johon lisätty kaikki maltaat suoraan.
Tämän jälkeen lämmitetty 60 asteeseen ja tässä lämpötilassa haudutettu
makuupussiin käärittynä 48 minuuttia.
Tämän jälkeen lämmitetty 70 asteeseen ja tässä lämpötilassa haudutettu
makuupussiin käärittynä 48 minuuttia.
Tämän jälkeen lämmitetty 80 asteeseen ja tässä lämpötilassa haudutettu
makuupussiin käärittynä 48 minuuttia.
Tästä otettu vierrettä 6,6 litraa ja kuurnanpohja ollut peitettynä heinällä,
jonka päällä ollut 6g Northern Brewer humalapellettejä.
Käytetty huoneenlämmössä n.1,5 päivää josta lapottu n.6,5 litraa kanistereihin.
Kanisterit käyneet 10 päivää jääkaapissa, jonka jälkeen lapottu toistamiseen.
Mörkösedän Ohrasahti. 6,8%.
05042019/1
Vaaleanruskea.
Tuoksussa ohraa, sitrusta ja hunajaa.
Alkuun viljainen
Keskivaiheilla hieman suklaatoffeeta ja banaania.
Lopussa ohuesti hunajaa ja sitrusta.
Suuhun jää banaaninen vilja hieman hunajaisella toffeella.
Lämmetessään viljaistuu.
Miellyttävä kesäjuoma ja todella raikas.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti