keskiviikko 18. maaliskuuta 2020

Retki Traveller 30 reppu.


Sain takaisin monessa mukana olleen reppuni, joka paljastui vielä seitsemän vuoden jälkeen ihan ehjäksi, niin meinasinpa siitä kirjoittaa. Itse korvasin tämän aikoinaan molle-repulla, joten tämä menee taas toiselle käyttöön.

Kyseessä on siis 30 litran tilavuudella oleva reppu, joka on tehty ripstop-kankaasta ja missä on selkäosassa muovinen tukiranka.
Painoa tällä on hieman päälle 1,1kg ja selkäosan pituus 61cm.
Sivuilla on isot verkkotaskut ja pientavaroille vetoketjullinen tasku, jonka v-mallisuuden takia pakkausta pitää hieman pohtia.
Sisällä on tasku juomarakolle ja samalla sille myös tarranauha millä sen saa roikkumaan. Letkun ulostulo löytyy oikealta sivulta. Päätasku suljetaan narulukolla ja on aavistuksen kiilamainen.
Läpässä on tasku, jossa on sisällä penempi verkkotasku arvotavaroille. Läpästä löytyy myös ulostulo kuulokkeille. Läpän sisäpuolelta löytyy ainoa vika, mikä on tullut vuosien saatossa, elikkä muutama lanka roikkuu, mutta ei ole vaikutusta käyttöön.
Selkäosassa on muovinen ranka, jonka päällä on verkko. Tämä myös hengittää ja tukee mukavasti. Lantiovyö ja olakkeet ovat miellyttävästi pehmustettu ja rintaremmi tasaa mukavasti painoa.



Ulkopuolen taskut ja juomarakonletkun ulostulo.


Sisäpussi ja juomarakontasku.


Läpän tasku ja arvotavaratasku.


Selkäosa ja tukiranka.


Kantolaitteet.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti