perjantai 3. huhtikuuta 2020

Hiisi: Kouko BA.

Hunajalla ja kuusenkerkällä maustettu tynnyrikypsytetty Barleywine Panimo Hiideltä Jyväskylästä. 10,5%.
Samea, suklaan/vanhan punamullan värinen ja tekee pienen vaahtorenkaan.
Tuoksussa rukiin täyteläisyys lyö hyvin yhteen hieman vahamaisen hunajan kanssa, havua, sekä raikasta ja sitruksista kuusenkerkkää, siirappia, hedelmää ja tammea hieman metsäisesti.
Alkuun ruista, siirappia, lämmintä hedelmää ja pieni hunajan liuku keskivaiheelle.
Hieman luumu vilahtaa.
Keskivaiheilla hedelmäkakkua, kaakaota ja hieman sitrusta kuusenkerkästä.
Lopussa kuivaa humalaa, vanhaa tammea, havua, mitätöntä sitruunatoffeeta ja viljaa.
Suuhun jää miellyttävä ruis hunajalla ja siirappisella kuusenkerkällä, sekä humalaa.
Lämmetessään täyteläistyy, mausteistuu ja humaloituu.
Onpas varsinainen ruisherkku.

Arvosana:4+/5.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti