sunnuntai 12. heinäkuuta 2015

Peuramakkara & Kantri Maalaismakkara.

West Chark Peuramakkara. Lihapiotisuus : 84 %.
Tässä maistuu peura todella hyvin. Silaavaa juuri sopivasti, jotta ei ole liian kuiva.
Suolaa reilusti, mutta ei liikaa. Sopivasti mausteita, ei siis peitä muita makuja.
Riistan maku löytyy kokoajan ja jää hyväksi jälkimauksi.
Kuori on todella rapsakka ja napshtaa kivasti.
Arvosana:5/5.
Makulihan Kantri Maalaismakkara. Lihapiotisuus :72 %.
Mainostettu peruna ja sipuli maistuu kivasti.
Jotenkin vain erittäin vetinen ja suolaisa.
Hieman mitäänsanomaton suutuntuma. (muistuttaa enemmänkin perus jauhogrillimakkaroita).
Kuori on sitkeä ja haukatessa/leikatessa repeytyy ja jää suikaleiksi roikkumaan. Kuori ei muutu, vaikka grillaisi kauemmin.
Arvosana:1/5

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti