maanantai 1. helmikuuta 2021

Testissä Kalakallen Korv Göran kebab säilykkeet.

Nyt vuorostaan testissä Kalakallen Korv Göranin kebabista tehdyt säilykkeet.


Lämmitettynä tämä on miellyttävän mehukas ja maukas, kun taas kylmänä on tönkkö ja maut jäävät piiloon. Tomaattikastike on miellyttävän mausteinen ja peittää sopivasti Göranin lihan pippurisuutta.


Sisältö lämmitettynä.

Sisältö kylmänä on aika jäykkä.

Maukas kebabsämpylä.


Tulinen kebab maistuu aluksi miellyttävän tuliselle, mutta toisella haukulla rupeaa maistumaan liiaksi punaiselle chilille ja alkaa peittämään kaikki muut maut allensa.  Suuhun jää pelkästään poltteleva chili. Toisenlaisella tulisuudella (esim jalapenon paloja kastikken seassa) olisi parempi, elikkä nyt on tylsä ja huonon tulinen.


Sisältö lämmitettynä.

Tästä sämpylästä jäi vain chilin maku suuhun.


Vege yllätti. Tämä oli tosi maukas ja mehukas. Suutuntuma oli miellyttävä, eli sai pureskella. Tämän kastike oli maukkampaa, kuin lihallisissa.
 
Sisältö lämmitettynä.

Annos.

Näistä tulinen ei itsellä jatkoon pääse, mutta muut ovat ihan kelpo retkieväitä. 
Tosin vaativat lämmittämisen, kun kylmänä eivät pääse oikeuksiinsa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti