Nyt vuorostaan testissä Kalakallen Korv Göranin kebabista tehdyt säilykkeet.
Lämmitettynä tämä on miellyttävän mehukas ja maukas, kun taas kylmänä on tönkkö ja maut jäävät piiloon. Tomaattikastike on miellyttävän mausteinen ja peittää sopivasti Göranin lihan pippurisuutta.
Sisältö lämmitettynä.
Sisältö kylmänä on aika jäykkä.
Maukas kebabsämpylä.
Sisältö lämmitettynä.
Tästä sämpylästä jäi vain chilin maku suuhun.
Sisältö lämmitettynä.
Annos.
Näistä tulinen ei itsellä jatkoon pääse, mutta muut ovat ihan kelpo retkieväitä.
Tosin vaativat lämmittämisen, kun kylmänä eivät pääse oikeuksiinsa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti