perjantai 28. huhtikuuta 2017

Herkullisen helpot possusämpylät.

Nyhtöpossusämpylöihin tarvitaan:
Ciabatta-sämpylöitä.
Santa Maria American BBQ sauce Kentucky whiskey.
Valkosipuliaiolia.
Purkillinen Kivikylän nyhtöpossua.
Punasipuli. (iso on aina hyvä, niin ei lopu kesken).
Ruukkusalaatti.
Cheddaria.

Hommahan aloitetaan laittamalla sämpylät uuniin.
Ohjeethan löytyy yllärinä pakkauksesta.
(itse en tosin esilämmittänyt uunia, vaan laitoin sämpylät uuniin samalla, 
kun laitoin sen päälle ).

Seuraavaksi kuoritaan sipuli ja siivutetaan ohueksi.




Sitten otetaan nyhtöpossu käsittelyyn

Aloitetaan heittämällä mukana tullut kastikepussi roskiin.
(tätä ei passaa muutenkaan käyttää, kun pilaa possun maun).

Sekoitetaan Kentucky whiskey -soossia lihaan.



Tämä kannattaa tehdä kahdessa osassa, 
että ei mene liikaa.

Mutta kun lihat on saatu kauttaaltaan soossitettua, 
niin voidaan ottaa juustot esiin.

 


Avataan juustopaketit valmiiksi.



Possuun kansi päälle ja mikrotetaan 2-3 minuuttia.

Tässä vaiheessa voi huuhdella salaatin valmiiksi.

Nytten on luultavasti sämpylät valmiit. 
(paisto noin 10min.)



Sämpylät veitsellä auki.



Aiolia kierre kanteen (sisäpuolelle).



Salaattia pohjalle.



Lihaa 1-2 lusikallista salaatin päälle.



Sitten juustot.



Seuraavaksi sipulia.



Kansi painetaan hieman kiinni.



Sitten vain nauttimaan!!!
Mumsmums.

Näin loppuun cheddar sulatejuusto kannattaa korvata Castellon burger cheddarilla, niin saa reilusti lisää makua ja suutuntuma paranee.
Mutta tämä on nopea ja helppo valmistaa illanistujaisissa, kun kaiken saa esivalmisteltua samalla, kun sämpylät ovat uunissa.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti