Past master sarjaan kuuluva kauraportteri aidolla 1926 vuoden reseptillä valmistettuna Fuller'siltä Iso-Britanniasta. 7,8%.
Yönmusta pienellä vaahdolla.
Tuoksussa tahmeaa siirappista mallasta, aavistuksen palanutta paahdetta/lakritsia ja kauraa.
Alkuun ohraa, kauraa ja tahmeaa mallasta.
Keskivaiheilla paahdetta, joka saa pienen palaneen vivahteen, mutta ei mene kovinkaan kirpeäksi pienen siirappisuuden vuoksi.
Lopussa lakritsijauhetta ja hieman viljaisaa makeutta kaurasta, sekä hieman kahvia.
Suuhun jää ihanan siirappinen mallas lakritsijauheella, sekä miellyttävän palanutta paahdetta, jota kaura mukavasti tasoittaa.
Lämmetessään maku tiivistyy ja saa enemmän lakritsisuutta, sekä palaneisuus hälvenee.
Miellyttävä mallasherkku, jossa paahde rikkoo kivasti makeutta, mutta sekin ovelasti tasoitetaan.
Arvosana:4+/5.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti