lauantai 28. syyskuuta 2019

Hiisi: Kouko


Barley wine Panimo Hiideltä Jyväskylästä. 10,5%.
Maltaan ruskea pienellä punalla ja jättää pienen vaahtorenkaan.
Tuoksussa mallasta, ruisleipää, hunajan makeutta ja hieman sitruksista kuusenkerkkää, sekä luumuhilloketta.
Alkuun maltainen, aavistuksen toffeinen ja hunajainen.
Keskivaiheilla hedelmäsiirappia, limppua ja humalaa.
Lopussa hieman kahvista paahdetta, kuusenkerkkää havuisena, rusinaa ja humalaa happamana.
Suuhun jää lämmittävä mallas hedelmäisen hunajaisella toffeella ja aavistuksen greippistä kuusenkerkkää.
Lämmetessään maut avautuvat ja tahmainen makeus lisääntyy.
Tämä on todella maukas ja makean puoleinen, mutta loistavassa tasapainossa.

Arvosana:4/5.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti