torstai 2. toukokuuta 2024

Texmex-lohi.

 
Akin ja Emilian texmex-rauturesepti taipuu myös loheen.
Tähän tarvitaan:
-Lohifile.
-Sulatejuustopala (yksi pala riitää yhteen fileeseen).
-Salsa (yksi purkki riitää yhteen fileeseen).
-Pieniä vehnätortilloja.
-Nachoja.
-Korianteria.
-Rapsiöljyä.
 
Pistä uuni lämpeämään 200-asteeseen.
Voitele vuoka öljyllä.
Laita lohet vuokaan. 
Poista evät, jos on jäänyt fileeseen. 
On hyvä myös tarkastaa, että ei ole jäänyt ruotoja (poista jos löytyy).
Kippaa purkillinen salsaa lohen päälle ja levitä se.
Kuutio sulatejuusto.
Ripottele sulatejuustokuutiot lohen päälle. 
Sitten vain vuoka uuniin.
30 min ja pitäisi olla valmista.
Ripottele korianteria valmiin paistoksen päälle.
 
Uuni lämpeämään 200-asteeseen.
 
Paperilla on helppo levittää öljyt.
 
Lohet vuokaan ja tarkista ettei ole eviä, tai ruotoja.
 
Kippaa purkillinen salsaa per file ja levitä ne.
 
Kuutioi tuorejuusto ja ripottele kalan päälle.

Sitten vain uuniin ja annetaan paistua.

Valmiin paistoksen päälle vain korianteria.

Sitten vain nauttimaan.



 

 



 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti