sunnuntai 4. helmikuuta 2018

Napostelulautanen "yöpala".


Rosamunda.
Tuoretta parsakaalia.
Aurella-piilo.
Ketsuppi-bearnaise dipiksi.
Paahdettu valkosipuli.
Mustaleimaa.

Uuni 225-asteseen.
Peruna pestään, lohkotaan , pyöritellään öljyssä ja suolataan.
Valkosipulista "hattu" pois. Hieman öljyä ja suolaa päälle.
Nämä saa olla uunissa n.15-20min, kunnes makkarat laitetaan mukaan.
Aurella-makkaroista kuoret pois ja puolitetaan. Kääritään lehtitaikinaan, jonka liitoskohtaan ja päälle sivellään kananmunaa.
Sitten n.10 minuutin kuluttua laitetaan parsakaalit kevyesti suolattuna uuniin n.3-4 minuutiksi.
Kippoon bearnaise-kastiketta ja ketsuppia (oman maun mukaan, mutta ei passaa mennä tomaatissa liiallisuuksiin), jotka sekoitetaan.
Siivutetaan juustosta tikut.
Ylläripylläri ja valmista tuli ja kaikki hoitui yhdellä kerralla uunissa.

Tähän kylkeen sopii Alet ja tuhdit Lagerit.
Siidereissä sopisi olla hieman karvautta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti