Helppo ja reilu annos kahdelle, taikka kolmelle:
Italialainen tomaattikeitto Knorrilta.
1 iso punasipuli.
1pkt chorizo-makkaroita.
2 esikeitettyä maissintähkää.
Tilkka öljyä (ja tähän saa Etolasta halvalla pienen muovipullon).
Hieman vettä.
Elikkä:
Kuumenna kattilaa tulella ja laita maissintähkät lämpenemään.
Pilko sipulit ja makkarat (isot palat kelpaavat).
Lisää kattilan pohjalle hieman öljyä ja sipulit.
Anna kuullottua hetken ja lisää sen jälkeen makkarat.
Tässä vaiheessa voi "vuolla" maissista jyvät irti.
Makkaroiden hieman paistuttua lisää tomaattikeitto ja pussin pohjat saa huuhdeltua pienellä vesitilkalla mukaan.
Kiehauta ja lisää maissit.
Anna hautua tovi ja sitten nauttimaan.
Aloitetaan pilkkomalla sipulit.
Maissit lämpiämään.
Kattila lämpiämään.
Makkarat siivuiksi.
Saa olla reilun kokoisia paloja.
Öljyä kattilan pohjalle.
Sipulit kuullottumaan.
Muista sekoittaa!
Makkarat kehiin.
Muista hämmentää välillä.
Lämmennet maissit voi näppärästi "vuolla".
Keitto kattilaan.
Tilkka vettä pussiin, niin saadaan pohjatkin mukaan.
Muista sekoittaa.
Maissit mukaan.
Eikun nauttimaan.
Kansi päälle, niin pysyy ötökät poissa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti