maanantai 14. joulukuuta 2020

Sienileivät nautiskeluun.

Tästä herkulliset sienileivät punaviinin, taikka alen kylkeen.
 
Näihin tarvitaan:
-Leipää (Sinuhen aittaleipä).
-2 kananmunaa.
-Cheddaria 500g raastettuna (Castellon sopii hyvin).
-1 pieni sipuli.
-Pinaattia 250g rasiasta menee puolet, taikka hieman yli..
-Sieniä 250g (luonnon sienet maukkaimpia ja niitä voi jatkaa herkkusienillä).
-Suolaa ja pippuria.
 
Sulata sienet, mikäli ovat pakastettuja.
Raasta juusto.
Pese pinaatti ja halutessasi irroita niistä varret.
Kuori ja silppua sipuli.
Riko kaksi kananmunaa juustoraasteen sekaan ja sekoita hyvin.
Kuullota sipuli pienessä määrässä öljyä ja lisää sienet sekaan, mausta suolalla ja pippurilla.
Asettele leipäviipaleet leivinpaperille uunipellin päälle.
Asettele leipäviipaleiden päälle pinaatinlehdet.
Jaa sipulisienipaistos leipäviipaleiden kesken.
Lisää juustokakanmunaseos leipien päälle.
Paista uunissa (yläkeskitasolla) kahdessasadassa asteessa noin viisitoista minuuttia, taikka kunnes juusto on kullanruskea.
Anna hieman jäähtyä ja sitten vain nautiskelemaan.

Tässä hieman jo aloitettu.

Munat tekee paistaessa juuston kuohkeaksi.

Kuullota sipulit.

Sienet lisättynä pannulle.




Leipien kasaus.

Paistetut leivät.






 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti